Будь-ласка розверніть свій пристрій для корректного відображення сайту

«ЙЕ Енергія» пропонує бізнесу зафіксувати ціну на електроенергію у першому кварталі 2022 року

Новини

07.12.2021

Постачальник енергоресурсів ТОВ «ЙЕ Енергія» пропонує компаніям категорії малого та середнього бізнесу укласти договір постачання електроенергії на перший квартал 2022 р. за тарифом «Фіксований».

Таким чином клієнти компанії можуть захистити себе від коливання цін на оптових ринках електроенергії протягом найхолоднішої пори року, і провести свята, не турбуючись, якою буде по їх закінченню ціна електроенергії. До кінця березня вона для них залишиться незмінною.

Пропозиція діє для споживачів групи Б (без засобів погодинного обліку електроенергії) на території об’єднаної енергосистеми (ОЕС) України. 

Перевагою даного тарифу є зручність планування обсягу витрат на електроенергію в умовах суттєвого коливання ціни на ринку на добу наперед (РДН). Зокрема, за даними Оператора ринку, середньозважена ціна на РДН останні два місяці суттєво зростала: у жовтні – на 25% у порівнянні з вереснем, у листопаді – на 22% у порівнянні з жовтнем.

Низка клієнтів, які уклали договори на постачання електроенергії за тарифом «Фіксований» з липня та з жовтня 2021 р., вже встигли оцінити його переваги.

Укласти договір за тарифом «Фіксований» клієнти можуть до 13 грудня 2021 р. Клієнт може обрати найбільш зручний для нього спосіб оплати з трьох – передплата, подекадна оплата або ж післяплата.

 Довідка

«ЙЕ Енергія» є великим гравцем на ринку природного газу та електроенергії для потреб побутових та непобутових споживачів. У 2020 році компанія реалізувала на ринку 5,6 млрд куб. м газу і 35 тис. МВт електроенергії.