Будь-ласка розверніть свій пристрій для корректного відображення сайту

Тариф «Фіксований» захистить бізнес від коливання цін на електроенергію

Новини

31.08.2021

Розуміючи потреби бізнесу у фінансовій стабільності, особливо у опалювальний сезон, «ЙЕ Енергія» пропонує компаніям категорії малого та середнього бізнесу укласти договір постачання електроенергії на 4 квартал 2021 р. за тарифом «Фіксований».

Тариф «Фіксований» компанія вперше запропонувала у липні цього року, і клієнти, які уклали договір, вже встигли оцінити його переваги. Обравши цей тариф, бізнес захищає себе від коливання цін на електроенергію, особливо на ринку на добу наперед та внутрішньодобовому ринку, та отримує чітке уявлення про обсяг своїх витрат на електроенергію до кінця року.

За умовами тарифу, щомісячну ціну електроенергії зафіксовано на весь період постачання з 1 жовтня до 31 грудня 2021 р. Пропозиція діє для споживачів групи Б (без засобів погодинного обліку електроенергії) на території ОЕС України.

Зазвичай для таких клієнтів ціна в «ЙЕ Енергія» розраховується як середньозважена ціна закупівлі електричної енергії, що фактично склалася для постачальника на ринку на добу наперед (РДН). Отже, вони перебувають у постійній залежності від тенденцій РДН.

Укласти договір за тарифом «Фіксований» клієнти можуть до 10 вересня 2021 р. Клієнт може обрати найбільш зручний для нього спосіб оплати з трьох – передплата, подекадна оплата або ж післяплата. Дізнайтеся деталі у менеджерів компанії.

Довідка

«ЙЕ Енергія» є великим гравцем на ринку енергетики, постачає природний газ і електроенергію побутовим та непобутовим споживачам. Компанія реалізує природний газ в тому числі й для постачальників, що працюють під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». У 2020 році компанія реалізувала на ринку 5,6 млрд куб. м газу і 35 тис. МВт електроенергії.